EET-IDEE Boerderijwinkel Quaedvlieg

Heerlerbaan 146a
6418 CJ Heerlen
(045) 541 08 85

WERKFRUIT een gezond idee!

Met werkfruit vult u de werkplek met vitaminen en voorziet u uw werknemers van een gezonde snack.

Fruitmand op werk

Werkfruit

Met werkfruit vult u de werkplek met vitaminen en voorziet u uw werknemers van een gezonde snack. Bestel eenvoudig online een fruitmand voor op het werk!

Vul uw kantoor met werkfruit en voorzie uw werknemers van een gezonde snack. Eet-Idee steunt u graag met het creëren van een gezonde werkplek. Ons fruit gaat rechtstreeks van het land naar onze boerderijwinkel. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de fruitmand of het gewenste fruit bij u op uw werk terechtkomt. Verser dan vers dus!

 

fruitmand werkfruit
werkfruit-mand-web

Met werkfruit maakt u uw werkplek eenvoudig gezond

Bent u op zoek naar een manier om uw werkomgeving gezonder te maken? Dit doet u natuurlijk met werkfruit! Een fruitmand laten bezorgen op het werk stimuleert werknemers om vaker een stuk fruit te nemen in plaats van een ongezond tussendoortje. U verhoogt hiermee het gehalte aan vitaminen dat u werknemers binnenkrijgen, wat resulteert in een lager ziekteverzuim. Ook laat werkfruit zien dat u als werkgever betrokken bent bij de gezondheid van uw werknemers. Genoeg reden dus om een fruitmand op uw werkplek neer te zetten!

Wanneer wilt u uw werkfruit laten bezorgen?

Wij komen uw dagelijkse dosis vitaminen graag bij u op locatie bezorgen. Met uitzondering van zaterdag en zondag staan wij iedere dag voor u klaar. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw fruit bij ons te komen halen in onze boerderijwinkel in Heerlen. Wilt u naast een fruitmand nog meer gezonde artikelen laten bezorgen op het werk? U bestelt bij ons eenvoudig verse soep, kant-en-klare maaltijden en heerlijke vruchtensappen. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op. U bereikt ons op (045) 541 08 85 of op het e-mailadres info@eet-idee.nl.

mand werkfruit

EET-IDEE Boerderijwinkel Quaedvlieg

Heerlerbaan 146a
6418 CJ Heerlen
(045) 541 08 85

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten