EET-IDEE Boerderijwinkel Quaedvlieg

Heerlerbaan 146a
6418 CJ Heerlen
(045) 541 08 85

welkom

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?

Onze winkel

Bent u al eens in onze winkel geweest? Neem hier alvast eens een digitaal kijkje.

Van kant-en-klare maaltijden, salades en de lekkerste groente en fruit. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Vroeger en nu

Begonnen als boer in het gemengde bedrijf van zijn vader, een boerderij die al...

Begonnen als boer in het gemengde bedrijf van zijn vader, een boerderij die al meer dan een eeuw aan de Heerlerbaan staat. De tijden zijn veranderd en de boerderij ligt inmiddels midden in de bebouwde kom van Heerlen. Nu hebben Astrid en Jo Quaedvlieg er sinds 1995 een vers speciaalzaak.

Eet-Idee Boerderijwinkel Quaedvlieg een bedrijf zoals de naam al zegt, van oorsprong een landbouwbedrijf met verkoop van eigen producten uitgegroeid tot een speciaalzaak met super kwaliteit groenten en fruit,

salades en rauwkost en kant & klaar. Daarnaast bestaat het assortiment uit tapas en delicatessen, noten en knabbels, boerenzuivel, verse kip en EKO-producten.

Onze zorg is dat de klant zich niet druk hoeft te maken over kwaliteit en voedselveiligheid (HACCP). Daarom werken wij volgens de hygiënecode voor de AGF-detailhandel van het Productschap Tuinbouw. Tevens worden onze bewerkte groenten en fruit regelmatig gecontroleerd door een extern laboratorium (Siliker).

Kortom: we zijn een vers speciaalzaak waar kwaliteit en smaak voorop staan.

EET-IDEE Boerderijwinkel Quaedvlieg

Heerlerbaan 146a
6418 CJ Heerlen
(045) 541 08 85
maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten